Stress de baas (basis, zonder e-coaching) in de zorg

139,00

De cijfers liegen er niet om, stress en burn-out vormen een steeds groter probleem tegenwoordig.
1 op de 3 oorzaken van verzuim zijn stress gerelateerd. Het kan iedereen overkomen, dus ook jou!
Hierbij lopen zorg- en hulpverleners een verhoogd risico vanwege de werkdruk en emotionele belasting. (Bron: CBS en TNO)

E-learning ‘stress de baas’ geeft jou de mogelijkheid om jezelf op een laagdrempelige, gedegen manier te ontwikkelen zodat je niet alleen als professional maar juist ook als persoon kunt groeien. Je zult worden uitgedaagd en het zal (voor sommigen) een confrontatie met zichzelf zijn maar het resultaat is dat je jij jezelf als mens en als professional kunt ontwikkelen.

Wil jij als werknemer of willen jullie als team of organisatie aan de slag met persoonlijke groei, voorkomen van stress gerelateerd verzuim en als extra bonus 20 V&VN-punten verdienen?

De module Stress de baas (basis, zonder e-coaching) in de zorg omvat de volgende onderwerpen:

Verantwoordelijk, moeilijk ‘nee’-zeggen, betrokken, gedreven, moeilijk los kunnen laten, loyaal en perfectionistisch. Kenmerken die veel hulp- en zorgverleners zullen herkennen.
Tevens zijn dit ook kenmerken die vaak te zien zijn bij mensen die stressklachten krijgen, ziek worden of burn-out raken.

In deze training ga je onder andere onderzoeken welke patronen bij jou (potentieel) voor problemen kunnen zorgen zodat je in een vroegtijdig stadium aanpassingen kunt doen en maatregelen kunt treffen.

Na afloop van de training heb jij jouw eigen preventieplan waarop jij altijd terug kunt vallen. Daarnaast kan het onderdeel zijn van teamprocessen, gesprekken met je leidinggevende of jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Praktische informatie

Over deze e-learning module:

De gemiddelde tijdsbelasting is 20 uur.

Afhankelijk van welk pakket je kiest zal het trainingsmateriaal 3 of 6 maanden beschikbaar zijn. Je kunt kiezen uit twee pakketten:

 • Basis zonder e-coaching – € 119
  Je volgt de training zelfstandig. Wij controleren op het einde of aan de reflectieopdrachten voldaan is en kennen de punten toe. Trainingsmateriaal is 3 maanden beschikbaar
 • Standaard met e-coaching – € 319
  Dit is het basispakket aangevuld met 3 uur e-coaching op jouw reflectieopdrachten. Het trainingsmateriaal is 6 maanden beschikbaar.

Accreditaties

Hoeveel en welke accreditaties ontvang je:

Voor de e-learning module Stress de baas (basis, zonder e-coaching) in de zorg ontvang je de volgende Accreditaties:

 • SKJ (20 punten).
 • V&VN (5 punten).
 • KCKZ (10 punten).
 • Registerplein (20 punten).
Updating…
 • Geen producten in je winkelmand.